Haber

Sessizliğini bozdu! Jorge Jesus derbi eleştirmenlerine iki maçı hatırlattı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor’u 4-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Sarı-Lacivertliler yarı finalde Sivasspor ile eşleşti.

HER ŞEYE CEVAP VER

Jorge Jesus, ‘Beşiktaş derbisi sonrası istifa etmeyi düşündünüz mü?’ ve ‘Başkan Ali Koç ile soyunma odasında tartıştığınız doğru mu?’ sorularını yanıtladı. Portekizli teknik adam, Beşiktaş derbisi üzerinden büyük maçlarda bazen ilginç senaryoların yaşanabileceğine değindi.

İşte İsa’nın açıklamaları:

“OYUNCU SEÇMEYİN”

“Fenerbahçe taraftarından bir ricam var. Birlik olalım. Aslında son mağlubiyet hepimizi üzdü. Oyunculara sevgi göstersinler, özgüven aşılasınlar. Kupada yarı finaldeyiz, 6 puandayız. Ligde gerideyiz. Hala her şeyin net olduğunu düşünüyorum. Ligin bitmesine 9 maç kaldı. Hala ortada.” 27 puan var. Liderin 6 puan gerisindeyiz ama yine de şansımızın olduğuna inanıyoruz. Bu ülkenin en değerli 2. kupası olan Türkiye Kupası’nda yarı finaldeyiz. Taraftarlarımızdan oyuncu seçmemelerini rica ediyorum. Harika bir takımımız var, başkanımız bu takım için her şeyini veriyor. Birlik olalım. böylece hedeflerimize daha kolay ulaşabiliriz.

“DERBİS’TE BU OLABİLİR”

Dün Barcelona, ​​ezeli rakibi Real Madrid’e farklı bir şekilde mağlup oldu. Liverpool, Manchester United’ı 7-0 yendi. Bunlar futbolda olur. Yeterli bir oyun oynadık ve yeterli bir reaksiyon gösterdik. Şampiyonlukta kaybedecek bir şeyimiz yok. Ligin bitmesine 2 ay var. Aşılmaz bir fark yoktur.

“ULAŞILACAK BİR ŞEY YOK”

Buraya hedeflerime ulaşmak için geldim. Hem liderimiz hem de taraftarlarımız için geldim. Hiçbir şey bitmedi. Halen çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kupada yarı finaldeyiz ve lig daha bitmedi. Ben istifa etmek için bir sebep göremiyorum.

“ALİ KOÇ İLE İYİ ARKADAŞIZ”

Beşiktaş derbisinden sonra hepimiz üzüldük. Böyle üzücü maçlardan sonra böyle şeyler olabiliyor. Soyunma odasında her zaman gerginlik olabilir. Liderimizi seviyorum. Güzel bir arkadaşlığımız var. Sanırım o da beni seviyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu