Yaşam

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel kimdir? İbrahim Güzel Hayatı ve Kariyeri

Hatay Samandağ’da meydana gelen iki deprem üzerine Defne Belediye Başkanı açıklamalarda bulundu. Defne Belediye Başkanı İbrahim Hoş, yaptığı açıklamalarda Defne ve Hatay’ın son durumunu özetledi. Açıklamalarının ardından Defne Belediye Başkanı İbrahim Hoş ile ilgili araştırmalar da arttı. Peki Defne Belediye Başkanı kimdir? İbrahim Hoş kimdir, nerelidir?

Detaylar burada…

20 Şubat’ta Hatay/Samandağ’da iki büyük deprem meydana geldi. İlk depremin yaraları sarılmazken, depremler Hatay ve çevre merkezlerde çok sayıda yıkıma neden oldu.

Hatay’ın Samandağ ve Defne ilçelerinin durumu belediye başkanları tarafından açıklandı.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Hoş, ‘Ciddi bir deprem yaşıyoruz. Bitirdik, ne diyebilirim ki? Söyleyecek hiçbir şeyim yok.’ sözlerini kullandı. Akşam saatlerinde meydana gelen depremin ardından Hoş, ‘Artık her yer karanlık. Kaç binanın yıkıldığını, hasarın ne olduğunu bilmek mümkün değil.’ açıklama yaptı.

Defne Belediye Başkanı kimdir?

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’dir. İbrahim Güzel, 14 Eylül 1967’de Gümüşgöze’de doğdu. İlkokulu doğduğu yer olan Gümüşgöze’de okudu. Daha sonra Antakya Ticaret Lisesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı.

İbrahim Güzel’in Siyasi Hayatı

İbrahim Hoş iş hayatına mali müşavir olarak başlamıştır. 2009 yılına kadar bu görevde bulundu. 2009 yılında ilk seçimlere katıldı. 2009-2014 yılları arasında Gümüşgöze Belediye Başkanlığı yaptı. 2014-2017 yılları arasında Defne Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.

İbrahim Hoş, 2019 Yerel Seçimlerinde Defne Belediye Başkanlığına seçilmiştir ve halen bu misyonunu sürdürmektedir.

ilginajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu