Haber

Belgeler Sızdı! İngiliz Casusu Kendi Çocuğunu Öldürdü…

Times, sızan belgelerde İngiliz istihbaratına dair çarpıcı bilgilere ulaştı. İngiliz güvenlik servislerinin akıl sağlığıyla ilgili şüphelerine rağmen, Pakistan-Afganistan ucundaki bir kampa sızması için bir adam görevlendirdi.

Görevden sonra İngiltere’ye dönen akli dengesi yerinde olmayan kişi çocuğunu öldürdü.

TRT Haber’in aktardığı bilgiye göreAdı açıklanmayan adam, duygusal istikrarı ölçmek için tasarlanmış bir testte olabilecek en kötü puanı aldı, ancak MI6 tarafından Taliban ve El Kaide aşırılık yanlıları tarafından kullanılan bir kampı belgelemek için gönderildi.

Raporda, casusun sabıka kaydının da olduğu ve daha önce de akli dengesinin bozulduğu ileri sürülüyor.

Fotoğraf: İngiliz istihbarat servisi MI6’nın binası…

Belgelere göre, adamın görevinden sonra İngiltere’ye döndüğünde ciddi bir akıl hastası olduğu MI6 tarafından kaydedildi. Daha sonra ağır yaralanan çocuğunu öldürdüğünü itiraf etti. Tutuklandı ve cinayetle suçlandı.

Daha sonraki bir duruşmada heyet, casusun akıl hastalığından muzdarip olduğunu kabul etti, ancak onu cinayetten suçlu buldu.

Times, casusun cihatçı bir asker kılığına girmekle görevlendirildiğini bildirdi. Bölge, Pakistan hükümeti tarafından isyanla mücadele operasyonları için hedef alındı ​​ve ABD güçleri tarafından bombalandı.

ihsaniye-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu