Haber

Şanlıurfa’da Tartıştığı 2 Kardeşi Öldüren Sanığa Çifte Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis

Şanlıurfa’da tartıştıkları iki kardeşi öldüren iki zanlı kardeş, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Şanlıurfa 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki karar duruşmasında, İsa ve kardeşi Ömer Alkan’ı öldürdüğü teziyle yargılanan tutuklu sanık kardeşler Osman ve Mehmet Altun ile tarafların avukatları hazır bulundu.

Cumhuriyet savcısı temel mütalaasında sanıkların “kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmalarını talep etti.

Mahkeme heyeti, iyi hal indirimi ve haksız tahrik uygulamayan 2 sanığa söz konusu kabahatten 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Davaya müdahil olan avukat Kemal Ağar, duruşmanın ardından gazetecilere, mağdurlardan birinin meslektaşı avukat İsa Alkan, diğerinin ise doktor adayı olan kardeşi Ömer Alkan olduğunu hatırlatarak, “Her iki sanık da geldi. görüş ve eylem birliği ile olay yerine birlikte gittiklerini belirterek, “Daha 10 günlük bebeği olan İsa Alkan ile kardeşi Ömer Alkan’ı öldüren sanığın en ağır şekilde cezalandırılması talebimizdir” dedi. , yanında tıp fakültesi öğrencisi ve oradan ayrılmaları ve çıkarken maktullerin cesetlerinin üzerinden geçmeleri mahkeme tarafından kabul edildi.Mağdur ailelerini memnun eden bir kararla ayrıldık. mahkeme acı bir şekilde.” ifadesini kullandı.

Etkinlik

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde 17 Temmuz 2021’de İsa Alkan ve kardeşi Ömer Alkan, maruz kaldıkları silahlı saldırı ve ardından zanlıların bir araca bindirilmesi sonucu ağır yaralanarak kaldırıldıkları hastanede öldüler. .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu