Haber

Mustafa Destici taziyeleri kabul etti

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Emek Mahallesi’nde oturan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin babası Ali İhsan Destici dün akşam evinde rahatsızlandı.

Ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesine kaldırılan baba Destici’nin kalp krizi geçirdiği ve doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği belirlendi.

Baba Destici’nin cenazesi konuta getirildi

Ali İhsan Destici’nin cenazesi, hastanedeki işlemlerinin ardından Eskişehir’in Günyüzü ilçesine bağlı Gecek Mahallesi’ndeki evine getirildi.

Mustafa Destici, taziyeleri evinin önünde kabul ederken, otomobilde babasının cenaze namazını kıldı.

“Babamız hayatını emredildiği gibi dosdoğru yaşadı”

Babasının kendisine, kardeşlerine ve arkadaşlarına hocalık yaptığına değinen Mustafa Destici, şunları söyledi: “Babam bana, kardeşlerine, birçok arkadaşına, köylülere ve ilçede yaşayanlara öğretti. Kasabamızda ve köyümüzde çok talebesi oldu. Aynı zamanda hocamızı da kaybettik. Babam hayatını düz, düz yaşayan bir adamdı. 5-6 yaşından hatırlıyorum. O yaşta alışık olduğumuzdan biraz daha belirsizdi ama sonradan net bir şekilde hatırlıyorum. 50 yıla şahit oldum. Elhamdülillah hiçbir hatanızı görmedik. Hayatına inandığı gibi, emrolunduğu gibi de Cenab-ı Hak, ‘Emrolunduğun gibi dosdoğru yaşa’ buyurmaktadır. Babamız da hayatını emredildiği gibi düz yaşadı. Buradaki bütün köylülerimiz, arkadaşlarını, öğrencilerini tanıyan herkes ona şahiddir.”terimleri kullandı.

Taziyeye gelenlere teşekkür etti

Cenaze namazı için Gecek Mahallesi’ne gelen herkese teşekkürlerini de ileten BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, şunları söyledi:

haber-kulu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu