Haber

Kenan Yıldız’ın performansı İtalya’da övgüyle karşılandı

İtalyan sporBasın, İtalya’nın Juventus takımında forma giyen ve A Milli Futbol Takımı’nın dün Almanya’yı 3-2 mağlup ettiği maçta gol atan genç oyuncu Kenan Yıldız’ı performansından ötürü övdü.

Özel maçta Almanya’ya karşı 45+2. İlk dakikada attığı golle dikkat çeken 18 yaşındaki oyuncunun performansı İtalya’da da yankı buldu.

İtalyan spor basınının önde gelen gazetelerinden Tuttosport, Kenan Yıldız’ın dünkü performansını “Yıldız Almanya’nın dünyasını kararttı” manşetiyle aktarırken, attığı golün ve dilini çıkararak yaptığı kutlamanın kendisine eski İtalyan’ı hatırlattığını yazdı. forvet Alessandro Del Piero.

Gazetenin haberinde, “Milli Takım’da ilk maçını oynayan Kenan Yıldız, hızlı bir şekilde ilk golünü attı. Hem de ne güzel bir gol. Dar açıdan güçlü ve isabetli bir şut, sağ ayağıyla üst köşeye şut ” İfadesi kullanıldı.

Yıldız’ın Almanya doğumlu olduğunu hatırlatan haberde, “Skoru 1-2’ye getirirken attığı golle kendisini alt kademe milli takımlarda bile düşünmeyen milli takımı pişman etti. maçta.” yorum yapıldı.

Haberde, “(Milli Takım Antrenörü Vincenzo) Montella göreve geldiğinden beri ona güvendi ve bunun karşılığını tamamen aldı.” denildi. Açıklamaya da yer verildi.

La Gazzetta dello Sport da, İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki Türkiye’nin, dün akşam Berlin’de oynanan maçta Almanya’yı 3-2 mağlup ettiğini, gollerden birinin de milli takım forması giyen Kenan Yıldız’ın attığını kaydetti. İlk kez.

Genç oyuncunun dün geceki performansı Kenan Yıldız’ın takımı Juventus’a yakın internet sitelerinde övgüyle karşılanırken, hem attığı gol hem de gol kutlaması eski Juventus oyuncusu Alessandro Del Piero’ya benzetildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu