Haber

Kastamonuspor, Bolu kampı öncesi sağlık kontrolünden geçti

– Kastamonuspor, Bolu kampı öncesi sağlık kontrolünden geçti

KASTAMONU – GMG 2. Lig Kırmızı Lig’de mücadele eden Kastamonuspor, Bolu kampı öncesi Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’ne gelerek sağlık kontrolünden geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Lig’de görev yapan GMG Kastamonuspor, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Hastaneye gelen futbolcuların ortopedi, dahiliye, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayenelerinin ardından detaylı kan tahlilleri ile sağlık kontrolleri tamamlandı.

Dönem hazırlıklarına ilk olarak Tabiat Kültür Köyü’nde başlayan ve bu yıl ligde defansif kadro kuran Kastamonuspor, sağlık kontrolünden geçerek Bolu kampı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Kastamonuspor Cumartesi günü Bolu’ya hareket edecek.

Kontrollerin ardından açıklama yapan Kastamonuspor’un başarılı oyuncusu Yasin Başaytaç, “Yeni sezon hazırlıklarına burada başladık. Yaklaşık 8-9 gün oldu. Burada antrenmanlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Özel Anadolu Hastanesi bizimle ilgileniyor sağ olsun. Pazar günü mesaimiz bitiyor ondan sonra “Bolu kampımız başlayacak. Kazasız bir sezon diliyorum” dedi.

Almanya’dan GMG Kastamonuspor’a transfer olan Mustafa Berkan Aydeniz, “Almanya’da yaşıyorum. İnşallah bu sene Kastamonuspor ile iş yapacağız. Güzel bir sezon geçirmeyi planlıyoruz. İnşallah sonuç şampiyonluk olur.”

Oyuncuların sağlık kontrolleri hakkında bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Op. İbrahim Ayvaz, “Sağlık sponsoru olduğumuz Kastamonuspor’un yıl boyu tüm hastalıklarda yanındayız. Yıl başlıyor sporcularımız geldi hepsini muayene ettik. Sağlıklarıyla yanlarında olmaya devam edeceğiz. İlgili birimlerin tamamı yapılan incelemelerde kendilerini gördüler ve herhangi bir sıkıntılarının olmadığını gördüler.” sözlerini kullandı.

bergamaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu