Haber

İzmir’de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

İzmir’in Gaziemir ilçesinde otomobilin kamyonete çarpması sonucu 1 kişi öldü, biri bebek 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, 35 ANS 884 plakalı kamyonetin sürücüsü Fehmi Özparıltım, Dokuz Eylül Mahallesi Akçay Caddesi’ndeki büfeden yiyecek almak için aracını yol kenarına park etti.

Bu sırada yarışta olduğu iddia edilen 35 ENG 73 plakalı otomobil kamyonete çarptı, 35 BOS 208 plakalı otomobil ise demir parmaklıklara çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle kamyonet önündeki otomobile çarparak takla attı.

Kamyonda bulunan İnci Özparıltım (31) ile 7 aylık bebeği Özhan Ahlas Özparıltım, devrilen aracın altında kaldı.

Kaza yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler ve vatandaşların yardımıyla dışarı çıkarılan anne Özparıltım, kaldırıldığı Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Behçet Uz Çocuk ve Hastalıkları ve Cerrahi Hastanesine kaldırılan bebek, tedavisinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kaçan sürücü yakalandı

Kazada yaralanan 35 ENG 73 plakalı otomobilin sürücüsü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Bu arabada yapılan aramada bir av tüfeği bulundu.

Kaçan 35 BOS 208 plakalı otomobilin sürücüsü de polis ekiplerince yakalanarak emniyete götürüldü.

Büfe çalışanı Ahmetcan Kurtaran, gazetecilere sandviç hazırlarken TIR’ın devrildiğini gördüğünü belirterek, “Kendimi dışarı attığımda kadın yerdeydi. Ona yardım ettim. Sağ taraftan bebeği çıkardık. kamyon.” söz konusu.

Öte yandan 3 yıldır evli olan Özparıltım çiftinin Gaziemir’de alışveriş yaptıktan sonra evlerinin bulunduğu Torbalı’ya doğru yola çıktıkları ve sandviçlerini yaptırmak için büfenin önünde durdukları öğrenildi.

İzmir Adlı Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınan kadının cenazesinin öğle saatlerinde toprağa verileceği öğrenildi.

İş yeri güvenlik kamerası görüntülerinde, Fehmi Özparıllı’nın büfeden alışveriş yaptıktan sonra kamyonetine doğru ilerlediği sırada 35 ENG 73 plakalı otomobilin kamyonete çarptığı görülüyor.

haber-fethiye.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu