Haber

Elmalı doğalgaza kavuştu

 

Elmalı doğalgaza kavuştu

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Enerya Ahlat Doğal Gaz Dağıtım şirketine verdiği altyapı desteğiyle Elmalı’da 3 bin haneye doğalgaz sağlandı. Elmalı’nın doğalgaza sahip yedinci ilçe olduğunu belirten Lider Böcek, “2024’te Alanya ve Gazipaşa’da olacağız.”

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek ve Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Elmalı’nın Karyağdı Mahallesi Yeni Atatürk Parkı’nda düzenlenen doğalgaz dağıtım törenine katıldı. Enerya Ahlat Enerji Bölge Müdürü Mehmet Akif Tulukçu, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Önder Muhittin Böcek, her zaman vatandaşa fayda sağlayacak, refahı artıracak proje ve hizmetlere öncelik verdiklerini belirterek, “Siyasi beklentileri bir kenara bırakarak Elmalı’nın hızla doğalgaza bağlanması ve vatandaşlarımızın daha rahat yaşaması için çabalarımızı gösterdik. Rahatız. Enerya firmasına desteğimizi sunduk. Normalde büyükşehir belediyeleri altyapı katılımı alıyor. Büyükşehir Belediyesi’nde oybirliğiyle geçerek bu parayı Enerya’dan almıyoruz. Biz her zaman vatandaşın lehine olan çalışmaları destekliyoruz. “Hayırlı olsun.” dedi.

ELMALI YEDİNCİ İLÇE OLDU

Başkan Böcek, Elmalı’nın Konyaaltı, Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı, Aksu ve Korkuteli’den sonra doğalgaz alan yedinci ilçe olduğunu belirterek, Elmalı’da 3 bin konuta doğalgaz verileceğini belirtti. Önder Böcek, doğudaki Alanya ve Gazipaşa’nın 2024 yılında doğalgaza kavuşacağını söyledi.

4 YIL ÖNCE BELEDİYE BAŞKANI BÖCEK’İN TAKVİYESİYLE GELDİ

Elmalı’ya doğalgaz altyapısının 2027 yılında getirilmesinin planlandığına işaret eden Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, “Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile en büyük hayallerimizden biri Elmalı’ya doğalgaz getirmekti. Elmalı’nın altyapısının 2027 yılında gelmesi planlanıyordu. Muhittin Böcek Sayın Cumhurbaşkanımızın çalışmalarıyla, altyapı güçlendirmeleriyle bu dönemi bu günlere getirdik. Vatandaşlarımızdan gelen çok sayıda abonelik başvurusu bizi son derece memnun etti. Ayrıca doğalgaz altyapı çalışmalarının yapıldığı ana cadde ve caddelerimizi de hızla yeniliyoruz. “Liderimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

İLK ATEŞ YOKTU

Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk. Konuşmaların ardından Enerya Ahlat Enerji Bölge Müdürü Mehmet Akif Tulukçu ilk doğalgazı yaktı.

ASFALT İNCELEMESİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’nın Yenimahalle ve Karyağdı mahallelerinde yürüttüğü sıcak asfalt çalışmalarını da inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Önder Böcek, asfalt ekibine başarılar diledi. Önder Böcek, “ “Antalya’nın tüm ilçelerinde vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için kararlılıkla ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ardanucajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu