Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’ye sadaka verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merinos Atatürk Kültür Merkezi’nde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Toplantı Programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Milletimiz için milletle birlikte varız

Siyasi görüşü ne olursa olsun milletimizle iletişim halinde olmaya çalışıyoruz. İstişareyi siyasetin merkezine koyan bir ekip olarak toplumumuzun farklı kesimleriyle yakın diyalog içinde olmaya özen gösterdik. Seçim dönemlerini halkımızla gönül köprülerimizi güçlendirme aracına dönüştürmek istiyoruz. Sokakları, çarşıyı, pazarı tüm dikkatimizle dinliyoruz. Gençlerimizle daha sık bir araya geleceğiz. Hanımlarımızı, ablalarımızı daha sık dinleyeceğiz. Milletin gündemini siyasetin ve iktidarın gündemiyle bağdaştırarak ülkemize hizmet etme çabamızı sürdüreceğiz. 40 yıllık siyasi hayatımızın en değerli ilkesi budur. Milletimiz için varız, milletimizle varız. Milletimizin olmadığı hiçbir yerde biz var olamayız. Milletimizin neşesi memnuniyet kaynağımızsa, kederi ve kaygısı da öncelikli sorunumuzdur. Vatandaşlarımızın her sorununa çözüm bulmayı görevimiz olarak görüyoruz.

Pil fabrikasında iyi şanslar

Türkiye’nin bir hayır işi var

Umut diye tanımladıkları Kemal Bey’e cüzamlı muamelesi yaptılar.

Millete umut olarak ilan ettikleri Cumhurbaşkanlığı adayını siyasetten emekliye ayırdılar. Kemal Bey’e cüzamlı muamelesi yaptılar. Kendi aralarında paylaşım konusunda kavgaya tutuştular. Başta gençlerimizin siyaset kurumuna zarar verecek şekilde manipülasyonu olmak üzere millet olarak yüzümüzü kızartacak bir skandala tanık olmadığımız bir gün geçmiyor. Gerçekten üzücü günlerden geçiyoruz. Kanaatimizce ortaya çıkanlar buzdağının sadece görünen kısmıdır. En büyük turp aslında heybededir. Tamamen siyaset mühendisliği ürünü bir proje olan Altı Masa kurgusunun organizatörleri eninde sonunda ortaya çıkacak.

Birliğimizin bozulmasına izin vermeyeceğiz

Elbette siyasi rakiplerimizin kendilerini böyle bir duruma düşürmelerini istemiyoruz. Toplumumuzun belirli kesimlerinde yayılan karamsarlık dalgasının özellikle demokrasimiz açısından korkutucu olduğunu düşünüyoruz. Destekleyici olsun, karşıt olsun siyaset kurumunun temel görevi topluma umut aşılamaktır. Böyle bir durumun yaşanmaması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı muhalif olarak kucaklayıp seslerine kulak vererek, milli birlik ve beraberliğin bozulmasına izin vermeyeceğiz.

Kritik seçimde bize inancınızı gösterdiniz

Dayanışmamızın ve sevgimizin devamını Allah’tan niyaz ediyorum. Bizim için koltuklar, mevkiler, rütbeler ve unvanlar amaç değil; Milletimize en keyifli ve başarılı şekilde hizmet etmenin aracıdır. Biz buraya bazıları gibi siyasi amaçlarla gelmedik. Soruna bu perspektiften bakanlarda herhangi bir kırgınlık, kırgınlık olmayacaktır. Asla rehavete kapılmaz. Vatana hizmet çabalarımızı sürdürmemiz ancak bu şekilde mümkündür. Çok kritik bir seçimde bize olan inancınızı bize destek olarak gösterdiniz.

Vatandaşını terk eden belediye başkanı yok

Bugüne kadar güveninizi koruduğumuz gibi, umarım güveninizi de onurumuz sayar ve asla yarı yolda bırakmayız. Son 21 yılda Bursa’ya yaptığımız yatırımları en iyi siz bilirsiniz. Muhalefetin kontrolündeki belediyeler ile Cumhur İttifakı yönetimindeki belediyeler arasındaki fark gece ile gündüz arasındaki fark gibidir. Yarı zamanlı bir belediye başkanımız yok. Vatandaşını terk eden belediye başkanı yok. Ülkemizde seçimden seçime sadece seçmenini hatırlayan bir belediye başkanı yoktur. Bugün AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın hizmet ve çalışma politikasını Bursa’da sürdürecek belediye başkan adaylarımızı sizlere sunduk. Alanında uzman ve uzmanlardan oluşan gerçekten güçlü bir ekip kurduk.

Bursa bu seçimde de tarih yazacak

Şu ana kadar bizi utandırmayan 31 Mart seçimlerinde bir kez daha tarih yazılacağına inanıyorum. İnşallah sizlerin desteğiyle şehrimizin hedeflerine ulaşması için hükümet ve belediyelerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Allah’tan yolumuzu açmasını diliyorum. Soframıza geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum, sağlıcakla kalın.

haberonikisubat.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu