Haber

CHP Nazlıaka’dan Selvi Kılıçdaroğlu ile ilgili habere ilişkin açıklama

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun “İkinci Yüzyıl Buluşmasına Çağrı” programında uyuyakaldığı haberine ilişkin, “Selvi Hanım’ın gözlerini bile yumması, bir an için böyle bir malzemeye dönüşse de tüm Türkiye’nin gündemini belirleyecek güçlü bir gündem varken Selvi Hanım’a odaklanma noktasına gelinmesi hepimizi üzmüştür. halk için büyük bir umut.” dedi.

Nazlıaka, dün partisinin “İkinci Yüzyıla Çağrı Toplantısı”na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile ilgili haber ve paylaşımlarla ilgili CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi.

Ana gündemi bambaşka bir konuya çekmek için algı operasyonu yapıldığını ifade eden Nazlıaka, CHP hanımları olarak bu konu hakkında açıklama yapma ihtiyacı hissettiklerini söyledi.

Aylin Nazlıaka şöyle devam etti:

“Dün Genel Liderimizin kıymetli eşi Selvi Kılıçdaroğlu böylesine tarihi ve değerli bir güne şahitlik etmek istedi ancak rahatsız oldu. Öte yandan sağlık koşullarını zorlayarak olaya gelmeden önce tedavi ve serum verildi. .Bu nedenle etkinliğimiz saat 14.00’de başlayacaktır.Bir dakika kadar geç başladı.Çünkü Cumhurbaşkanımız da eşinin tedavisinin bitmesini bekledi.Daha sonra birlikte salona girdiler.Salonda konuşmalar yapılırken, yanlısı medya, Selvi Hanım’ın gözünü kör eden şeyi muhteşem bir enstrümana çevirerek mal buldu, bugün adeta ana gündem maddesi haline geldi. “Gerçekten utanç verici. Bundan hepimiz utandık.”

“Kovid pozitif olduğu da ortaya çıktı”

“Ayrıca Selvi Hanım dünden sonra test yaptırdı. Kovid pozitif olduğu ortaya çıktı.” Nazlıaka, elindeki belgeyi göstererek Kılıçdaroğlu ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Nazlıaka, “Selvi Hanım’ın bir an bile gözlerini yumması böyle bir malzemeye dönüşmüş, üstelik Selvi Hanım’a odaklanılması da işin bu noktaya gelmesine hepimiz üzüldük. Her şeyden önce bu kadına yönelik şiddettir.” değerlendirmesini yaptı.

Selvi Kılıçdaroğlu’nun değerli bir günde eşiyle birlikte olmak istediğini belirten Nazlıaka, buna kimsenin tahammül edemediğini savunarak buradan siyasi malzeme çıkarmaya çalıştı.

Aylin Nazlıaka konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ne yapmaya çalışırlarsa çalışsınlar, dün Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi ‘Halkın sesi Hakkın sesidir’. Bu nedenle halkın sesini ve sesini yükseltmeye, sorunlarını paylaşmaya, çözüm önerilerimizi anlatmaya, iktidara geldiğinde partimizin hızla uygulayacağı etkili politikaları seslendirmeye devam edeceğiz.”

Özellikle kadınlar olarak Selvi Kılıçdaroğlu’nun arkasında olduklarını söyleyen Nazlıaka, kadına yönelik şiddete de karşı olduklarını dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu