Yaşam

Ceza’nın yer aldığı reklam filminde Cumhuriyet Bayramı vurgusu

Ünlü rap sanatçısı Ceza’nın yer aldığı reklam filminde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın sadece bir gün değil, her gün kalbimizde yaşattığımız bir bedel olduğu vurgulanıyor. MediaMarkt yayınladığı reklam filminde Cumhuriyetin kuruluş felsefesini ve modern Türkiye’nin temel değerlerini izleyiciye aktararak toplumsal bilinci güçlendiriyor.

Geniş ürün yelpazesiyle teknoloji tutkunlarına konforlu alışveriş imkânı sunan elektronik perakendecisi MediaMarkt, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılını kutlamak için reklam filmi yayınladı. Marka, bu özel projede Cumhuriyet Bayramı’nın Türk rap müziğinin efsane ismi Ceza ile birlikte sadece 29 Ekim’de değil her gün kalplerde yaşandığına dikkat çekiyor.

Reklamın etkileyici görsel ve müzikal birleşimi, teknolojinin gelişimi ile Cumhuriyetin bize getirdiği çağdaş değerler arasındaki paralelliği vurgulamaktadır.

Ceza, reklamın sonunda “Dün, bugün ve yarın her zaman 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamanın zamanıdır!” dedi. Cumhuriyetin 100. yılının anlam ve değerini genç nesil için unutulmaz kılma hedefiyle öne çıkan cümleleri, izleyenlerin zihinlerinde derin izler bırakıyor.

Markanın reklam filminin sosyal medya kanallarından izlenebileceği açıklandı. – İSTANBUL

haber-kaynasli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu