Haber

Başkan Sandıkçı, “Büyüklerimiz tecrübeleriyle hayatımıza önemli katkılar sağlıyor”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı huzurevi sakinleri ile kutladı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan huzurevi sakinlerine bayram ziyaretinde bulundu. Huzurevi sakinlerinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Önder İbrahim Sandıkçı, onlarla yakından ilgilendi. Huzurevi sakinleri ile uzun uzun sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Önder İbrahim Sandıkçı, yaşlıların okuduğu şiirleri dinledi.

“Bayramlar, kardeşlik ve paylaşma duygularımızın pekiştiği müstesna günlerdir”

Huzurevi sakinleriyle birlikte bayramlarını kutlayan ve taleplerini dinleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Bayramlar toplumumuzda değerli yeri olan, kardeşlik ve paylaşma duygularımızın daha da perçinlendiği müstesna günlerdir. Bu müstesna günde kıymetli büyüklerimizle bir araya gelip bayramlaştık, hayır dualarını aldık. Bizleri hep bayramlarda buluşturan Yüce Allah’a hamdolsun. Görev bilinciyle her fırsatta büyüklerimizle birlikte merkeze geliyor, onların talep ve tekliflerini dinliyoruz. Büyüklerimiz tecrübeleriyle hayatımıza değerli katkılar sağlarlar. Özellikle büyüklerimizi ve gençlerimizi programlarımızda bir araya getiriyor, büyüklerimizle sohbet ediyor, bilgi ve birikimlerini dinliyoruz. Sevgili Mevla, büyüklerimizi geride bırakma. Sağlıklı, bereketli ve hayırlı bir ömür nasip etsin” dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan vatandaşlara çiçek takdim etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu